top of page

Contact & Diensten

Intakegesprek met ouders

Kind- of jongerensessie

Vervolg/evaluatie gesprek met ouders

Ouderbegeleiding
(samen of individueel)

Brusjes coaching (broertjes en zusjes)

Schoolobservatie en gesprek school (90 min)

Vogeltje met vlinder transparant.png
Vastbesloten vogeltje transparant.png

Faalangstreductietraining

Wilt u meteen een afspraak inplannen?

Werkwijze & 
aanvullende informatie

 

Het betreft een laagdrempelig en kortdurend traject variërend van 3 tot maximaal 15 kindsessies. Het kind gaat onder begeleiding aan de slag om zijn probleem aan te pakken. De ouders zijn hier niet bij aanwezig.

 

Voorafgaand aan de sessies vindt altijd een intakegesprek plaats, met (bij voorkeur beide) ouders, zonder aanwezigheid van het kind. De ouders vertellen over hun ervaringen met hun kind en waar het kind, in hun ogen, tegenaan loopt.

 

Na de intake volgen er zoveel sessies met het kind als nodig is. In overleg met het kind en de ouders zullen er tussendoor evaluatiegesprekken met ouders worden ingepland. Tijdens deze gesprekken bespreken we de ontwikkeling van het kind en kijken we samen wat er eventueel nog nodig is om het traject succesvol af te ronden.

 

In veel gevallen is het wenselijk dat ook de school van uw kind wordt betrokken in het traject. Omdat er veel tijd in de week doorgebracht wordt op school, kan een observatie in de klas of een gesprek met de intern begeleider of leerkracht, een positief effect hebben op het gedrag en de gevoelens van uw kind. Dit is op aanvraag van de ouders zelf. 

 

Veerkracht Kindercounseling biedt maatwerk. Elk traject is anders en wordt afgestemd op het kind, waardoor ieder kind krijgt wat het nodig heeft. 

 

N.B. De faalangstreductietraining is voor zowel VO scholen als particulieren te boeken. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen. 
 

*De kosten zijn per sessie (50 min), tenzij anders staat aangegeven.


*Voor mensen met minder dan een modaal inkomen (€ 30.000,-) hanteer ik een speciaal tarief. Neem hierover gerust contact met mij op.


*Er is geen verwijzing van de huisarts nodig.


*Er zijn op dit moment geen wachtlijsten, we kunnen gelijk aan de slag.

Gecertificeerd  HG&SW Specialist &
Geregistreerd in de Schilden van je innerlijke familie

embleemHGSWspecialist.png

VeerKracht KinderCounseling
Langestraat 76
9045 PD Bitgummole

 

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Bedankt, er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Contact

bottom of page